Ons verhaal

Expertise sinds 1962

D’Eer, een familiebedrijf in hart en nieren, werd opgericht door Aloïs D’Eer in 1962. Als eenmanszaak specialiseerden we ons voornamelijk in individuele woningen, maar al snel kwamen daar grotere en meer complexe projecten zoals utiliteitsbouw bij.

In 2002 nam Johan D’Eer het roer over en is ons bedrijf op korte tijd fors beginnen uitbreiden. Met meer dan 50 jaar ervaring en expertise wordt kwaliteitsvolle uitvoering gegarandeerd, en dit in functie van de wensen en behoeften van elke klant.

Momenteel zijn wij bij D’Eer actief in diverse segmenten binnen het bouwproces. Van ruwbouw tot de volledige afwerking van villa’s, appartementen, handelszaken, utiliteits- en industriegebouwen. Dankzij de gestroomlijnde coördinatie en transparante communicatie verloopt de oplevering altijd binnen de vooropgestelde termijn. Wij zetten projecten verder waar anderen stoppen. Door onze vak-techniciteit en knowhow is geen opdracht te groot, te klein of te complex.

Gedrevenheid en motivatie zijn de belangrijkste drijfveren om ons telkens weer te overtreffen in ons werk. Van complexe projecten tot gedetailleerde renovaties, tevreden klanten; dat is waar we het voor doen.

 

Het team als grootste troef

Ons jong en dynamisch team is onze grootste troef. Wij voorzien voortdurend opleidingen om actueel te blijven in de nieuwste toepassingen en technische evoluties. Dankzij de teamspirit en vlotte samenwerking maken onze experts van elk project een succesverhaal.

Door een vertrouwd professioneel netwerk gebeuren samenwerkingen altijd met vaste partijen om kwaliteit te blijven garanderen. Onderaannemers, architecten, ingenieurs en gespecialiseerde vakmensen kennen de werking en filosofie van D’Eer als geen ander. Hierdoor ontstaat er loyaliteit en partnership langs beide kanten, de ideale match!