Beschrijving

SINT-NIKLAAS – Laatste unit! Project Ghentsche Baen is een stijlvolle nieuwbouwresidentie bestaande uit tien zonnige appartementen die genieten van een moderne architectuur, een knappe groene gevel en daktuin en energiezuinige technieken.
Enkele troeven van dit appartement zijn alvast:
– Hoekappartement met mooie lichtinval
– Riant zonne-terras met aanpalende daktuin
– 2 volwaardige slaapkamers
– hoogwaardige afwerkingsgraad – NOG ZELF TE KIEZEN
– 6% btw mogelijk
Appartement 1.2 is gelegen op de eerste verdieping en heeft een bruto-bewoonbare oppervlakte van 108.94 m² en is als volgt ingedeeld:
inkomhall met plaats voor vestiaire, badkamer (dubbele lavabo en inloopdouche of bad), gastentoilet, wasplaats/berging, 2 slaapkamers (12.9 en 10.7 m²), zonnige leefruimte (49 m² incl keuken) op de hoek van het gebouw met ramen langs twee zijden, een open keuken en een mooi, zuid gericht terras van 34.74 m² omringd door de daktuin.
Het gebouw zal zeer mooi afgewerkt worden zodat het geheel een stijvolle uitstraling zal hebben, dankzij het gevelgroen zal dit gebouw zich onderscheiden van de omgeving als écht vernieuwend.
De koper kan aan de hand van mooie afwerkingsbudgetten het interieur kiezen naar eigen smaak.
Dankzij de standaard vloerverwarming/koeling, zonnepanelen en het ventilatiesysteem haalt dit appartement ook de Bijna-Energie-Neutrale norm.
U dient niet voor te financieren, het appartement is beschikbaar bij akte.
Koopt u nog voor eind 2023 en voldoet u aan de voorwaarden kan u bovendien aankopen aan 6% BTW ipv 21 % btw, een besparing van maar liefst 43 762.5 Euro.
Neem gerust contact op voor meer info!